Analýza obalu údajov - Sudzina, František
Rozšírenie analýzy DEA (Data Envelopment Analysis) o opačný obal, najhoršie koeficienty a algoritmizáciu identifikácie outliers (-jednotky, ktoré ležia v extrémnych pozíciách). Návrh modelu na analýzu reverzného obalu údajov a identifikácia najhorších jednotiek. Zostavenie modelu, ktorý vypočíta najmenšiu možnú relatívnu efektívnosť každej jednotky.