Banky minulý rok čistili svoje portfóliá - Kováčová, Jana
Bankový sektor ani v r. 2001 neprejavil veľkú ochotu požičiavať podnikateľskému sektoru. Investície získané od vkladateľov investovali banky hlavne do cenných papierov. Oproti r. 2000 poskytli banky v r. 2001 viac úverov. Štruktúra bilancie vybraných bánk, výsledky vybraných bánk - Ľudová banka, Poľnobanka, Prvá komunálna banka, Poštová banka, Istrobanka, Investičná a rozvojová banka.