Rozumíme finanční klasifikaci pojišťoven? - Pulchart, Vladimír
Predstavenie tých kľúčových spoločností v poisťovníctve, ktoré sa zaoberajú problematikou hodnotenia a klasifikácie poisťovní, použitím kombináciou kvalitatívnych a kvantitatívnych analýz informácií o nich. Príklad hodnotenia poisťovní v ČR ku dňu 9.8.2001.