Vývoj obyvatelstva České republiky v roce 2000 - Kretschmerová, Terezie
Populačný vývoj v Českej republike v roku 2000. Počet obyvateľstva, veková štruktúra. Počet sobášov a rozvodovosť. Pôrodnosť. Potratovosť. Úmrtnosť. Zahraničná a vnútorná migrácia.