Lízingová zmluva a trestné činy s ňou súvisiace - Hučík, Karol
Niekoré právne problémy súvisiace s lízingovou zmluvou a informácie o možnosti výskytu trestných činov súvisiacich s touto zmluvou. Lízing a trestný čin sprenevery. Lízing a trestný čin podvodu. Lízing a úpadkové delikty. Lízing a trestný čin poškodzovania cudzej veci. Lízing a trestné činy hospodárske. Lízing a trestný čin neoprávneného podnikania. Lízing a trestný čin porušovania predpisov a obehu tovarov v styku s cudzinou. Lízing a trestný čin porušovania priemyselných práv. Škoda ako znak skutkovej podstaty trestného činu.