Možnosť prevádzkovania podniku po vyhlásení konkurzu - Ovečková, Oľga
Vývoj konkurzného práva a súčasná právna úprava konkurzu a vyrovnania v SR. Modernizácia úprav právnych dôsledkov konkurzu. Právna úprava prevádzkovania podniku.