Zahraniční stěhování obyvatelstva na území českých zemí 1870-2000 - Srb, Vladimír
Štatistika zahraničného sťahovania na území, ktoré dnes predstavuje Českú republiku. Obdobie 1870-1910. Obdobie 1920-1939. Obdobie 1945-1969. Obdobie 1970-1992. Obdobie 1993-2000. Odhady ilegálnej migrácie.