Aproximácia práva Slovenskej republiky vo svetle novely Ústavy Slovenskej republiky - Krošláková, Mária
Aproximácia práva ako proces postupnej transpozície určených právnych aktov ES/EÚ, v rámci ktorého dochádza k postupnému zbližovaniu vnútroštátneho právneho poriadku s európskym právom. Aproximácia práva a Novela Ústavy Slovenskej republiky. Aproximácia práva do vstupu SR do EÚ. Aproximačné nariadenia vlády SR a preklady právnych aktov ES/EÚ.