Současný vývoj pracovních migrací v České republice a jejich dopad na trh práce - Horáková, Milada
Pracovná migrácia smerujúca do Českej republiky. Vývoj celkovej zamestnanosti cudzincov. Podiel cudzincov na pracovnej sile regiónov ČR. Pracovná migrácia smerujúca z Českej republiky.