Ľudský kapitál a ekonomický rast - Lisý, Ján
Slovenská spoločnosť je poznačená stagnáciou prirodzeného prírastku obyvateľstva - súvis s vývojom na trhu práce v nasledujúcich rokoch. Obavy odborníkov z odlivu kvalifikovanej pracovnej sily do zahraničia. Podiel ľudského kapitálu na celkovom raste HDP. Obsah termínu ľudský kapitál. Analýza teórie ľudského kapitálu. Význam investícií do ľudského kapitálu.