Migrace v Polsku v druhé polovině 20. století - Roszkowská, Petra
Zahraničná migrácia po roku 1945. Právne základy migračnej politiky po roku 1989. Emigrácia v 90. rokoch. Imigrácia v 90. rokoch. Utečenci. Vnútorná migrácia. Prognóza migračných procesov do roku 2030.