Inflácia a dane: vplyv inflácie na zdanenie ekonomických subjektov - Gonda, Vladimír
Vzájomný vzťah inflácie a daní. Medzi infláciou a daňami existuje spätná väzba. Vplyv inflácie na zdanenie jednotlivcov a na vývoj výnosov dane z príjmov fyzických osôb. Vplyv inflácie na zdanenie podnikov a na vývoj výnosov dane z príjmov právnických osôb.