Inovácie zohľadňujú aj zdravie trendy vývoja nealkoholických nápojov - Šinková, Terézia
Prieskum spotreby nealkoholických nápojov. Nápoje ako nosiče probiotík. Nápoje so sójovou bielkovinou. Nealkoholické vína. Nápoje s novými arómami. Nápoje s vlákninou. Fortifikované nápoje. Nápoje pre zdravé srdce. Nápoje s ovocnými zložkami.