Hygiena tela ako relax - Malárová, Viera
Prieskum trhu telovej kozmetiky. Inovácie na reálnom základe. Čo všetko spotrebiteľ očakáva od telového mlieka. Predaj antiperspirantov, dezodorantov, krémov na ruky a nohy.