Tvorivý subjekt v ére knowledge managementu - Tuma, Miroslav
Tvorivý subjekt a podnikateľské prostredie. Názorové prúdy na formovanie knowledge managementu. Intelektuálny kapitál a znalostné aktíva. Bariéry rozvoja manažmentu znalostí. Riadenie znalostí. Metódy maximalizácie úžitku aplikácie znalostí do kľúčových procesov firiem. Mechanizmy transferu znalostí.