Analýza konsolidovaných účtovných výkazov (kvantitatívny prístup) / 1 - Sedláček, Jaroslav
Posudzovanie finančnej situácie konsolidovaného celku vo vzťahu k materskému podniku, ako aj k ostatným podnikom v skupine. Charakteristický znak konsolidovaného celku. Konsolidovaná účtovná závierka ako dôležitý zdroj informácií. Metódy analýzy konsolidovaného celku.