Nové poňatie prehľadu peňažných tokov a jeho význam - Zajko, Otokar
Vymedzenie troch základných činností prehľadu peňažných tokov. Zameranie aj na účtovnú stránku tohto problému. Peňažné toky z prevádzkových činností. Úpravy a nepeňažné operácie. Odpisy stálych aktív. Príklad.