Potravinový kódex SR - Šinková, Terézia
Stručné vysvetlenie obsahu jednotlivých častí Potravinového kódexu SR, ktoré zohľadňuje najnovšie novelizácie. Vymedzenie základných pojmov a spôsob skúšania potravín, tabakových výrobkov a kozmetických prostriedkov. Všeobecné požiadavky. Pokračovanie.