Novela Obchodného zákonníka - Schultz, Ivan
Pokračovanie príspevku z ÚAD č.1/2002. Novelizácia ustanovení Obchodného zákonníka týkajúca sa niektorých spoločností. Verejná obchodná spoločnosť. Komanditná spoločnosť. Spoločnosť s ručením obmedzeným. Družstvá. Obchodné záväzkové vzťahy. Spoločné, prechodné a záverečné ustanovenia.