Otvorené otázky menovej integrácie
Otázky konvergencie SR ku krajinám Európskej únie, resp. Európskej menovej únie, z pohľadu štrukturálnej konvergencie využitím teórie optimálnej menovej oblasti (OCA - Optimum Currency Area), nominálnej konvergencie (splnením maastrichtských kritérií) a reálnej konvergencie (hodnotenie výkonnosti ekonomiky na základe ukazovateľa HDP na obyvateľa). Pokračovanie v budúcom čísle.