Zásadné zmeny, ktoré prináša nový Zákonník práce - Kopčanská, Mária
Najvýznamnejšie zmeny v pripravovanej novele Zákonníka práce č. 311/2001 Z. z. a zákona č. 312/2001 Z. z. o štátnej službe a popri ňom aj zákona č. 313/2001 Z. z. o verejnej službe. Zákonník práce nadobúda účinnosť k 1.4. 2002.