Monografia Ing. Pavla Ochotnického Modelová analýza efektov vládnych výdavkov - Buček, Milan
Recenzia publikácie. Problematika skúmania vládnych výdavkov. Efekt crowding - out/in v modeloch uzavretej ekonomiky z pohľadov rôznych teoretických škôl. Analýza efektu na modely otvorenej ekonomiky. Zovšeobecnenie odlišností rastu vplyvu vládneho dopytu v transformujúcich sa ekonomikách.