Eurozóna a svetové hospodárstvo - Iša, Ján
Pokračovanie z č. 1/2002. Hlavné ukazovatele reálnej ekonomiky eurozóny, USA a Japonska. Hlavné črty finančnej štruktúry eurozóny. Eurozóna ako optimálna menová oblasť.