Vývoj úverového portfólia v rokoch 1993-2000 - Preisinger, Dušan
Pokračovanie z č. 1/2002. Analýza výkonnosti úverovo zaťaženej podnikovej sféry. Faktory spôsobujúce poruchy v reprodukcii úverov. Pokračovanie v budúcom čísle.