Všeobecné ustanovenia o obchodných spoločnostiach a novela Obchodného zákonníka - Lapšanský, Lukáš
Pojem zneužitia práva podľa zákona č. 500/2001 Z. z. o obchodných spoločnostiach. Založenie a vznik obchodnej spoločnosti. Fungovanie obchodnej spoločnosti. Neplatnosť založenia a zmena právnej formy obchodnej spoločnosti.