Komplexný pohľad na paušálnu daň - Krafčíková, Anna
Zákon č. 366/1999 Z.z. o danich z príjmov v znení neskorších predpisov s účinnosťou od 1.1.2000 umožnil daňovníkom rozhodnúť sa pre osobitný spôsob zdaňovania a platenie dane - paušálna daň. Tento zákon si vyžiadal legislatívne zmeny vo viacerých súvisiacich zákonoch. Ich stručný prehľad poskytuje príspevok.