Metóda štandardných nákladov - Neufeld, Juraj, 1946-
Obsahové vymedzenie metódy štandardných nákladov a jej uplatnenie.Evidencia a účtovanie nákladov. Kalkulovanie a rozpočtovanie. Kontrola, rozbor a pôsobenie na proces nákladov. Aplikácia tejto metódy na príklade.