Študenti vykonávajúci samostatnú zárobkovú činnosť a odvody do fondov - Macková, Zuzana
Účasť študentov vysokých škôl na jednotlivých druhoch poistenia a platenie poistného. Platenie jednotlivých druhov odvodov študentami vysokých škôl. Praktické príklady.