Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 387/1996 Z.z. z 11. decembra 1996 o zamestnanosti ...
Úplné znenie zákona č. 387/1996 Z.z. z 11. decembra 1996 o zamestnanosti v znení neskorších zákonov a zákona č. 565/2001 Z.z.