Pro exkluzivní vzhled i ochranu zboží
Niekoľko základných smerov rozdelenia balenia potravín z hľadiska predĺženej trvanlivosti výrobkov. Balenie do prieťahovej fólie. Vakuové balenie. Balenie do ochrannej atmosféry. Skin balenie. BDF systém.