Regálové systémy na českom trhu - Chvojka, Josef
Prieskum logistického trhu z hľadiska poskytovateľov logistických služieb, manipulačnej techniky, regálových systémov a logistického poradenstva. Podiel na trhu najvýznamnejších dodávateľov regálových systémov v roku 2000 v ČR.