Cizinci v České republice a jejich integrace na trhu práce - Horáková, Milada
Analýza vývoja počtu cudzincov za posledných desať rokov v ČR a ich integrácia na trhu práce. Cudzinci legálne pobývajúci v ČR. Právne postavenie cudzincov s povolením k (trvalému) pobytu na trhu práce v ČR. Právne postavenie cudzincov s vízami k prechodnému pobytu nad 90 dní.