O regionálnych trhoch práce, nových krajoch a tokoch nezamestnaných - Bezák, Anton
Pojem regionálneho trhu práce. Regionálne trhy práce a nové slovenské kraje. Nové kraje ako priestorové jednotky na štúdium regionálnej nezamestnanosti.