Pro efektivní evidenci zboží mobilní počítače a snímače v prodejně a skladu
Prínos zavedenia mobilných počítačov a skenerov podporujúcich automatickú identifikáciu s využitím čiarového kódu v obchode alebo sklade. Stratégia komplexného riešenia. Rýchly a bezproblémový príjem. Tvorba regálových etikiet a inventúra.