Nešidí nás dodavatel? maloobchodní informační systém pod drobnohledem - Frouz, Jan
Ďalšia časť série článkov o informačných systémoch v maloobchode je o ich využití pri kontrole fakturácie od dodavateľa. Porovnávanie dokladov a faktúr. Párovanie faktúr nie je bez problémov. Kontrola i špeciálnych podmienok s dodavateľom pri párovaní faktúr. Možnosť opravy chýb.