SARIO hľadá kontakty v regiónoch - Ďurianová, Alica
Na podporu exportu a investícií v roku 2002 je vyčlenených 177,5 mil. korún. SARIO,š.p.o. (Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a exportu) prevzala implementáciu programu Phare. Záujem zahraničných investorov rastie. Domyslieť priemyselné parky. Zloženie Riadiaceho a kontrolného výboru pre štátne príspevkové programy a podprojekt Phare. Štátne výdavky na podporu investícií a exportu na r. 2002, 2003 a 2004.