Náklady Slovákov na bývanie dobiehajú výdavky na potraviny - Medžová, Andrea
Podstatná zmena v spotrebe a výdavkoch domácností v r. 1996-2000. Zvyšovanie výdavkov domácností. Nový spotrebný kôš - zmeny v štruktúre spotreby domácností. Štruktúra spotrebného koša. Nárast výdavkov na potraviny a bývanie. Nový spotrebný kôš a inflácia.