Možno bude lacnejšie - Hinková-Dibarborová, Andrea
Ovplyvní zavedenie jednotnej európskej meny od 1.1.2002 obchod na Slovensku? Výhody a nevýhody eura. Zaokrúhľovanie. Cenotvorbu držia aj zahraničné reťazce. Seriózni obchodníci situáciu nezneužili.