Nezaujímavá DPH? - Bokorová, Jana
Prečo niektorí obchodníci nevyužívajú možnosť vrátenia DPH cudzincom. Je označenie tax free shopping zavádzaním? Kto má nárok na vrátenie DPH. Obmedzujúce podmienky. Princíp vzájomnosti pri vrátení DPH. Chaos s tlačivami.