Odpady - Začková, Katarína
Z obsahu: Poplatky za nakladanie s odpadmi už určujú obce a mestá. Obce rátajú s príspevkom z fondu až od budúceho roku. Kvôli podnetu na prokuratúre sa o poplatkoch v Bratislave ešte stále rokuje. Košičania zatiaľ na separáciu príliš motivovaní neboli. V Európe narastá požiadavka minimalizácie, recyklovania a zhodnocovania odpadu.