Osobná prestíž niečo stojí - Bokorová, Jana
Predaj drahého značkového tovaru má svoje osobitosti. Veľkú úlohu zohráva poznanie psychológie predaja takéhoto tovaru. Kto je cieľový zákazník. Rozdielne preferencie. Prístup personálu.