Zákonné poistenie motorových vozidiel zákon s komentárom - Černá, Anna
Úplné znenie zákona č. 381/2001 Z.z. o povinnom zmluvnom poistení zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla a o zmene a doplnení niektorých zákonov s komentárom. Vyhláška č. 413/2001 Z.z., ktorou sa vykonáva zákon o povinnom zmluvnom poistení zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla.