K novele zákona o spotrebnej dani z vína - Šubík, Peter
Dňa 4. okt. 2001 schválil parlament zákon č. 430/2001 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 309/1993 Z.z. o spotrebnej dani z vína v znení neskorších predpisov. Hlavným zámerom novely zákony o spotrebnej dani z vína bola úprava sadzby dane u tichého vína na nulovú sadzbu pri jeho zachovaní ako predmetu dane, s cieľom podporiť výrobu vína v Slovenskej republike.