Odpisy, nájomné a spotreba PHL v daňových výdavkoch - Kováčová, Zdenka
Analýza daňových výdavkov u podnikateľov, ktoré sú spojené s používaním automobilov vo firmách. Sú to predovšetkým odpisy, lízingové vzťahy a spotreba pohonných látok.