Daňové tajomstvo - Hlaváčová, Eva
Problematiku daňového tajomstva upravuje zákon SNR č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov. Kto je povinný ho zachovávať, kto môže poskytovať údaje o daňových subjektoch. Podrobná analýza týchto základných hesiel.