Doplnkové dôchodkové poistenie a daň z príjmov - Mezeiová, Viera
Systém doplnkového dôchodkového poistenia bol v SR zavedený od 1.7.1996 zákonom č. 123/1996 Z.z. o doplnkovom dôchodkovom poistení zamestnancov a o zmene doplnení niektorých zákonov. Platenie príspevkov na doplnkové dôchodkové poistenie zamestnávateľom a zamestnancom. Príspevky platené samostatne zárobkovo činnými osobami. Zdaňovanie dávok doplnkového dôchodkového poistenia.