Umorovanie daňovej straty - Oláh, Eduard
Výklad zákona o daniach z príjmov zameraný na úskalia umorovania daňovej straty. Ktorú stratu možno umorovať, aké sú podmienky umorovania a aké sú dôsledky zrušenia daňovníka počas umorovania straty.