Dotácie, podpory a príspevky zo štátneho rozpočtu a zo štátnych účelových fondov - Mintál, Ján
Riešenie problému účtovania dotácií, podpôr a príspevkov zo štátnych účelových fondov. Štátne dotácie z pohľadu zákona o daniach z príjmov. Štátne dotácie a ich účtovanie. Účtovanie prevádzkových dotácií. Jednoduché účtovníctvo. Účtovanie investičných dotácií. Štátne dotácie vo väzbe na niektoré dôležité ustanovenia ďalších zákonov.