Podpora malého a stredného podnikania na Slovensku - Mintál, Ján
Základné informácie o možnostiach podpory malých a stredných podnikateľov pri získavaní finančných zdrojov, záruk potrebných pri získavaní finančných prostriedkov a pri poskytovaní informačných, poradenských a vzdelávacích služieb.