Vznik pracovného pomeru podľa nového Zákonníka práce - Kováčiková, Eva
Zákon č. 311/2001 Z.z. Zákonník práce, ktorý nadobúda účinnosť dňom 1. apríla 2002 pozná jediný spôsob vzniku pracovného pomeru, a to na základe pracovnej zmluvy. Náležitosti pracovnej zmluvy. Vzor pracovnej zmluvy.